Archive for the ‘Bug’ Category

Where is Live Mail Mobile?

September 13, 2006

I have been going to http://mobile.msn.com/wml for as long as I’ve had a blackberry that was larger then a pager (it took me a while to give up the small device…. so that has been as long as the site was in existence to the public).

Yesterday (after I read an email about Microsoft’s announcement of live search coming out of beta) I decided to go to my hotmail account and see what people were sending me about the announcement. So I did the same thing I do every time and selected my mobile.msn.com bookmark and pulled up the webpage. After the brief wait, the page loaded and the first text link was “messenger”… WHAT!! where is my email?

Well… fine… I heard some people talking about a mobile.live.com site that was just barely released in beta…. So I went to go check it out.. after waiting a LONG time, my mail link was displayed at the top as it should be… but it timed out, again, and again, and again….. arghh

So now it’s Wednesday and there is still NO mail link on mobile.msn.com! and mobile.live.com still times out every third try….I still have not received an email from my email provider (Microsoft) telling me of this service change…..There is still no official press release or blog that I can find covering the topic…..

Anyone know what Microsoft is doing with this?

Windows Live Mail Bug

August 10, 2006

UPDATE 08/13/2006:: Workaround from MS…

Please, implement the following steps:

1. Go to “Tools”
2. Click on “Options”
3. Click on the “Send” tab.
4. Make sure that the “reply to messages using the format in which they were sent” is unchecked.
Oji’s post says to blog about it, so here is a screen shot of what found to be way too annoying to warrant further use of Live Mail Desktop…. Yes I have submitted the bug eform
Live Mail Bug

This is just a “reply all” of a message, nothing more. The problem is, I can’t reply to my mail!!

Kind of a serious problem for an email program, receiving and sending are kind of a core functionality thing.

Maybe this is because of the new RSS feeds, wait a minute…….. no replying with a comment through the feed reader would be cool. Alright I have no idea why they missed this Show Stopper

Please fix it and release a public update Oji <please>
Build 8.0.0783